G-Ext production

Contact
English
Русский
System för hantering av Din information på Dina skärmar.

 

Vill du bygga ditt digitala informationsutrymme, öka trafiken till din butik, köpcentrum, skönhetssalong, och så vidare? Eller om du har en Club, ett nätverk av kaféer, barer och restauranger, genom skapandet av ett nätverksinformationsutrymme, öka trafiken till din bar, café eller klubb och höja lojaliteten hos dina kunder?

Vi erbjuder en rad tekniska lösningar för att din information ska synas på skärmar placerade på offentliga platser - köpcenter, skönhetssalonger, teatrar ,bio salonger, sporthallar, utställningslokaler, affärscenter, skolor, universitet, sjukhus.  Med vår tjänst kan du samtidigt visa olika typer av information på skärmar installerade i era lokaler och därigenom skapa ökat intresse och bättre kontakt med kunderna.

 

Dina fördelar med vår service: 


• Möjligheten att centralt och snabbt ändra innehåll, bildinformation och reklammeddelanden

Stora besparingar på produktionskostnaderna (affischer, klistermärken, annonser, etc.)

• Möjligheter för "manöver": Direkt Justering av priser, utforma kampanj för mindre helgdagar att ha igång i 2-3 dygn. Du kan göra alla nödvändiga förberedelser för helgdagar och andra händelser ett år fram. Därmed kommer du ej behöva återkomma till denna fråga för än nästa år!

Minimal lanseringstid av nya reklamkampanjer

• Din information kommer inte att ständigt visas om och om igen som i konventionella system, och istället visas enligt ett speciellt utvalt schema, så att du kan planera flera månader framåt, med möjlighet till månatliga eller omedelbara uppdateringar, beroende på innehåll.

• Du behöver inte gå in på alla tekniska detaljer, det är tillräckligt med råmaterial, schema och var på skärmen materialet skall placeras.

• Enkelt att utöka mängden skärmar vare sig de är i samma lokal eller på andra sidan av landet.

 

Vår service - en automatiserad teknisk lösning för att kontinuerligt transmittera din information enligt ditt schema.
För att starta tjänsten är det nog med att ansluta en billig minidator med Android-system och vår egenutvecklade applikation till skärmens HDMI uttag och ge den tillgång till Internet(wifi).

All informationsuppdatering och dess uppvisning enligt uppdragsbeskrivningen kommer att utföras på distans via Internet. Det enda du behöver göra är att via e-post skicka all nödvändigt material och schema för när det ska visas.

 

Marknadsför dina varor och tjänster i olika lägen
«Heta» erbjudanden och kampanjer
• För information om rea och rabatter
Uthyrning av lokaler
Avisering av jobb i din organisation
• Lokala videoklipp
• Nyhetsbrev
• Väderprognos
• Valutakurser
• Senaste annonser
Aktuell information
Schema med föreställningar
Tidtabell / lektioner / aktiviteter

Och valfria andra uppgifter som ni vill ha på skärmen.

 

För HoReCa-branschen (hotell, restauranger, kaféer) öppnas nästan obegränsade möjligheter att marknadsföra sina tjänster. Med vår tjänst kommer du snabbt och utan att spendera ytterligare tid att förmedla en mängd information enligt Din schemaläggning till kunderna. Denna tjänst gör det enkelt att öka flödet av lojala besökare och verksamheten blir mer bekväm och modern.
På restauranger, klubbar, caféer och barer så kan du visa all möjlig information på dina skärmar, till exempel:
• Bilder av läckra, vackert upplagda rätter vilka ingår i menyn som anger vikt, kalorier och priser, vilket är mycket viktigt i vår tid och vars värden kan lätt ändras utan extra kostnad.

• Fragment av videoklipp som visar hur  kocken förbereder restaurangens specialiteter.

• Video presentation av restaurangens utmärkande rätter - "Glansnummren" i din verksamhet, som skiljer den från de flesta andra.


• Meddelanden om nya rätter eller reklam av specifika rätter på menyn

• Information kring ditt utbud av vin och andra drycker med kortfattad information om sammansättning, tillverkare, åldring och etc.

• Video hälsning från restaurangägaren eller kocken: några vänliga ord och sympatiska visuella effekter i verksamhetens stil blir kännetecknande för ditt företag. Det kan vara viktigt för kunder att veta vem som förbereder deras middag, hur profsig och erfaren personen är.

• Kontaktuppgifter för leveransservice.

Information om tävlingar, exklusiva föreställningar, evenemang, posterpresentationer och underhållning din verksamhet, information om bokning av bord.

• Reklamfilmer för speciella kampanjer och erbjudanden både verksamhetens och dina partners.


Hur det fungerar:

 

Denna diagram visar ett exempel med vår tjänst som körs i ett utrymme med 3 skärmar. Och man kan ansluta och synkronisera sådanna rum, så många som behövs. Från vår server via molntjänst via din internetuppkoppling med wi-fi överförs alla informationsuppdateringar till mikrodatorer anslutna till TV skärmarna. All material skickas i förväg till oss tillsammans med hur ni vill att den visas och ett schema för när vad ska visas. Det kan inte bli enklare!

 

Utrustning som krävs för att köra tjänsten på en bildskärm:
1. Skärm med HDMI-ingång
2. Android 4.2.2 och uppåt kompatibel mini-dator med HDMI.
3. Tillträde för mini-datorn till Internet(wifi).
4. Anslut till vår service.

 

  
Webbplatsen presenterar endast en del av de tekniska funktionerna i vårt system, för att inte överbelasta dig med information. Vi arbetar hela tiden med nya funktioner och strävar efter att göra våra tjänster ännu bättre och utvidga dem för dig.
 
Kontakta oss gärna för ytterligare information,  vi hjälper dig att skapa en unik IT-lösning som passar just din verksamhet! Förutom teknisk support, så är vi alltid beredda på att hjälpa dig med skapandet av PR och informationsinnehåll av olika slag. Våra partners är alltid redo att hjälpa dig med installationen av valfritt antal bildskärmar. Kontakta oss just nu på e-posten

 

 

 #G-Ext production #Content managment for Digital signage #Indoor-TV #G-Ext #Digital Signage #Digital Advertising #Digital screens #DIGITALA SKYLTAR #HoReca #Android


free counters
Copyright (c) 1996-2015, G-Ext production AB. All rights reserved.
site by Scriptum Plus © 2009
All rights and copyrights reserved.